3.den Borovice

04.08.2014 11:25

Včerejší druhý trénink jsme absolvovali na krásném pažitu místního fotbalového klubu, které je od nás vzdálené cca 1km, takže jsme závodili, já s paní vedoucí jel autem po silnici a chlapci s Pavlem běželi zkratkou, musím se pochlubit, že jsme s Ivanou "o parník" zvítězili :-). Trénink byl pestrý, náročný a nutno říct, že se ho většina zhostila s obrovským nasazením, za což všem uděluji veřejnou pochvalu před nastoupenou jednotkou! Po tréninku jsme opět absolvovali regeneraci v bazénu a před večeří se šlo na první dvě disciplíny naší fotbalovo - atletické olympiády- nožičky s míčem a skákání přes švihadlo na čas. Tyto dvě disciplíny byli v minulosti parádní disciplínou Kryštofa K. a nutno říct,že ani letos neponechal nic náhodě a obě disciplíny opanoval a u obouch posunul i nový osobní rekord. Nožičky: 1. Kryštof Kratochvíl 417 nožiček, 2. Lukáš Sadloň 112, 3. David Balouš 105. Skákání přes švihadlo : 1. Kryštof Kratochvíl 10 minut 56 setin, 2.Petr Dvořáček 5 minut 51 vteřn, 3. Pavel Janošov 4 minuty 51 vteřin. 

Ostatní výsledky vám sdělíme na požádání. 

Večerní fotbálek je každodenním spestřením po náročném dni a dnes byl do tmy :-)... Ještě před tím bylo k večeři uzené maso, knedlík a špenát (bez komentáře :-)).

Večer se šlo spát tentokrát velice brzy z čehož byl velice rozladěn zejména trenér Pavel J., na kterého čeká do konce týdne ještě veliký úkol ve zdolání 50ti litrového sudu piva, který si objednal k uhašení své dávivé žízně :-).

Ráno budíček v 7. 30 a po snídani opět fyzický trénink zde v areálu. Nějaký vtipálek chlapcům oznámil, ,že trénink proběhne v bazénu, takže se řada z nich na trénink dostavila v plavkách , žabkách a s ručníčkem, za což si vysloužili "teplý fén" od trenéra Jirky a za odměnu šli běhat do písku :-). Po tréninku opět následovala regenerace v bazénu a za chvíli půjdeme na oběd ke kterému bude fazolová polévka a kuřecí plátek na žampionech s rýží, takže se budou večer vznášet deky :-).