4. den Borovice

05.08.2014 11:45

 Včerejší odpolední herní trénink proběhl opět na hřišti v Borovici a i přesto, že se nás pokoušela vyhnat průtrž mračen, tak nám trenérům přišla velice vhod, jako názorná ukázka demokratického přístupu k tréninkovému procesu, neboť se někteří chlapci pokoušeli protestovat, ale třicet kliků v největším dešti, je přesvědčilo o marnosti jejich počínání :-). Trénink samozřejmě proběhl celý v řádném čase.

Po tréninku následovala další disciplína olympiády-plavání. Tuto disciplínu opanoval Jakub "Phelps" Maroušek s časem 16,99 vteřin, druhý skončil Petr Dvořáček s časem 19,26 a třetí překvapivě Tomáš Kostelníček s časem 20,43.

Nejdramatičtější byla ovšem rozplavba mezi Jirkou Kůrkou a Josefem Antošem, kdy Josef plaval většinu bazénu pod vodou, ale v momentu kdy se vynořoval, tak Jirka ztratil orientaci, zkřížil mu dráhu a musel si chvíli připadat jako na hřbetě vynořující se velryby, jeho ruce máchali naprázdno, jako když kolesový parník vjede do suchého doku a Josef se naopak málem utopil :-))...

Poté následovala výtečná večeře ke které bylo námořnické maso s těstovinami a po večeři se šlo na večerní fotbálek, před kterým ještě následovalo 110 metrů přes překážky. V dramatickém závodě, kdy někteří podali výkony na hranici lidských možností zvítězil s časem 8,57 Michal Patočka, druhý skončil s časem 8,60 Kuba Maroušek a třetí místo obsadil Jirka Kůrka s časem 8,96s.

Ranní fyzický a posilovací trénink pod vedením Pavla J.,který je chlapci přezdíván již jako "tyran", "pan nemilosrdný", či "dozorce z Osvětimi", proběhl v plné kráse v paprscích ranního slunce a kluci se již těší na zítřejší ráno :-).

Všichni jsou zdraví,Filip Mucks s námi dnes již plně trénoval také, takže vše probíhá tak jak má.