5 den Borovice

06.08.2014 11:29

Úterní odpolední herní trénink, proběhl opět na krásném pažitu Borovického stadia,kdy jsme se zaměřili zejména na nácvik presingu, střelby a přenášení hry. První část tréninku snesla co se týče nasazení i kvality velmi vysoké měřítko, v druhé části se již projevila dopolední železná a nemilosrdná ruka "tyrana Pavla". 

Po večeři, ke které byl plněný paprikový lusk s rýží,či knedlíkem, jsme se odebrali na podvečerní fotbálek, který byl zpestřen i účastí trenéra Jirky. Jiří se postavil do útoku svého mužstva oranžových ( musel být s oranžovými, neboť zelený rozlišovák mu nebyl :-)) a dlouho držel své mužstvo nad vodou, kdy potvrdil své vysoké kvality a dvěmi nemilosrdnými a přesnými zásahy své mužstvo podržel. Bohužel i zelení potvrdili svou kvalitu a zejména zásluhou nemilosrdného bijce Jakuba M.,měli stále navrch o jednu branku. V dramatickém závěru zelení nejdříve zásluhou vlastní branky trenéra Jirky odskočili na rozdíl dvouch gólů, aby v zápětí Jirka napravil své obranné zaváhání a snížil opět na rozdíl jedné branky. V závěrečné minutě mohlo být vyrovnáno, ale tentokrát trenér Jirka ve své velešanci zkolaboval a po Sajtnově lakonickém konstatování "to je debil", rozhodčí Pavel utkání ukončil :-).

Večerka, která měla být ve 22 se tradičně protáhla do cca 23. 

Ranní trénink jsme tentokrát kvůli velké únavě a bolesti veškerých svalů, zvolili lehký, regenerační a součástí ranního tréninku byli i dvě disciplíny naší olympiády -hod oštěpem a skok daleký. V hodu oštěpem zvítězil famozním výkonem 24,75 metru Milan Rzounek, druhý byl Jakub Maroušek hodem 23,30 a třetí skončil Michal Patočka, který svou tyč poslal do dálky 23,08 metru. Ve skoku dalekém to bylo dlouho,až do posledního pokusu dramatické a až ve svém posledním letu rozhodl famozním výkonem 5,08 metru Petr "Ikaros" Dvořáček, druhý skončil skokem dlouhým 4,61 metru Jakub Maroušek a třetí místo obsadil Lukáš Sadloň skokem dlouhým 4,32 metru.

Odpoledne budeme mít dnes zpestřeno návštěvou hradu Bezděz a hned poté jedeme do Bakova nad Jizerou, kde se střetneme s místním dorostem v prvním přátelském utkání na soustředění. Na podrobnou reportáž ze zápasu se můžete těšit zítra :-).