Borovice 2015, 3.den

03.08.2015 22:43

Třetí den soustředění byl prvním takzvaně "standartním" dnem. Dopolední silový a fyzický trénink, když chlapci potili krev tentokrát na dvou stanovištích ve dvou skupinách na beachvolejbalovém hřišti měli připraven trénink odrazové a startovní síly a na hřišti polykali dávky rychlostně-vytrvalostní. Odpoledne byl již plně fotbalový trénink na hřišti místního FC Mukařov, který si v 35 stupňovém vedru opravdu užili :-)... Po tréninku si kluci střihli ještě dvě disciplíny Olympijského sedmiboje - 30 metrů plavání volným způsobem a skákání přes švihadlo na čas. V bazénu se odehrál dramatický souboj, ve kterém opět zvítězil, historicky dosud neporažený Jakub "Phelps" Maroušek časem 17,49 s, tentokrát těsně stíhaný Josefem Antošem s časem 17, 85. Třetí skončil Jakub Nesvadba s čase 18,13 .

Skvělý souboj se odehrál i ve večerní "švihadlové aréně", kdy jako první skákal Jakub Nesvadba a překonal loňský rekord Kryštofa o téměř tři minuty a časem 14min,42 vteřin jasně kraloval startovní listině až do momentu, kdy na obhajobu nastoupil v této disciplíně také nikdy neporažený Kryštof Kratochvíl a výkonem na hranici lidských možností překonal i nový rekord Jakuba N. a časem 15 minut 7 vteřin se znovu vrátil na výsluní a zvítězil. Třetí skončil Pavel Janošov časem 3 minuty 53 vteřin.

Skvělou fintu dnes hoši předvedli v bazénu, který máme zamluven od 17.30 do 18.30. V 17 jsme se vrátili z hřiště a bazén byl plný děvčat z hudebního tábora, tentokrát však hlídaných přísným vedoucím. Hoši se za děvčaty nahrnuli do bazénu, zoufalý vedoucí se je od děvčat snažil odhánět dlouhým bidlem a když mu ho nadržení hoši vyrvali a utopili, tak chtěl zavolat trenéra. Duchapřítomní hoši přivedli Šimona a ten se představil jako trenér, vedoucímu od děvčat namluvil, že se naše časy 30 minut překrývají, zmatený vedoucí z hudebního dívčího tábora na to řekl aha, sesypaný si sedl na schody a rezignovaně sledoval bujné skotačení nadšených děvčat a našich lstivých, vychytralých chlapců :-)...

K obědu dnes bylo krůtí ragú s rýží, k večeři zapečené těstoviny se sýrem a brokolicí. Až na pár puchýřů a drobných namoženin, jsou všichni zdrávi a spokojeni a na své maminky a tatínky vzpomínají pouze sporadicky :-).