Borovice 2015, 4.den

04.08.2015 20:52

Dnešek byl poznamenán třemi mimořádnými událostmi, populárním závodem na 100 metrů, dvěmi vystrčenými zadnicemi a večerním fotbálkem za účasti populární legie skázy, trenérským duem Pavla s Jirkou. Ale vše postupně.

Dopolední trénink již tradičně zde v areálu, byl opět věnován nabírání kondice a svalové hmoty, kluci dnes funěli při posilování a poté kruhovém tréninku, všechny musíme velmi pochválit, neboť jeden jak druhý se vydávají naprosto nadoraz. Naštěstí po každém tréninku máme k dispozici bazén, ve kterém se únava splachuje nejlépe.

K obědu dnes bylo pečené kuřátko s bramborem a franktfurtská polévka.

Odpolední již plně herní trénink v úmorném vedru kluci odmakali opět na 100% a někteří dokonce na 120%!!

Před odpoledním tréninkem se odehrála bitva ve sprintu na 100 metrů, která měla velice překvapivého vítěze. Chlapci běhali ve dvojicích a nejdříve s časem 11:43 dlouho vedl favorit Petr Dvořáček, kterého však po chvíli překonal s časem 11:2O Kuba Maroušek, aby všem vytřel zrak až v poslední dvojici běžící Marek Štrach, který dráhu prolétl v čase 11:11 a stal se senzačním vítězem této disciplíny!

Den byl bohužel poznamenán po návratu brutálním, odsouzeníhodným kouskem dvojice nebezpečných delikventů Bodláka s Kratochvílem. Píše se mi to těžce a klepe se mi z toho celá klávesnice, ale tito dva hoši, v domnění, že v bazénu jsou děvčata z hudebního tábora, přilepili na okno bazénu své holé řitě, v domnění, že to děvčata bezpochyby osloví a získají v lítém boji o jejich srdce, poměrně laciné body. Bohužel v bazénu se místo děvčat nacházeli malé děti z dramatického kroužku " Mladé víno" a jejich principála a vedoucího v jedné osobě, toto vůbec neoslovilo, chlapce odchytil a vyhrožoval vyloučením z areálu a mravní policií. Jeho výhrůžky se nakonec podařilo zažehnat  tím, že Kryštof dostal důtku a Bodlo důtku s výstrahou, neb má o něco větší řiť.

K večeři byly meruňkové knedlíky a po večeři se šlo na večerní fotbálek. Chlapci si moc dobře pamatovali, jak s nimi mužstvo v sestavě s legendárními kmety loni zatočilo a tak se letos hrál mnohem vyrovnanější souboj. Legendy strhly své mužstvo k mimořádnému výkonu, skóre pomalu vystoupalo až do stavu 7:3, ale hoši to tentokrát nevzdali a vyrovnali dokonce na 7:7. Dramatický závěr utkání rozhodly zkušenosti a skvělá fyzická kondice spolu s morálem, v posledních vteřinách zápasu neúnavný Pavel získal míč, prolétl levou stranou hřiště, předložil před vápno míč na nabíhajícího Kryštofa, který ač tísněn dokázal míč procedit za záda stoperů, kde se jako bájný Fénix z popela zjevil jako štírek trenér Jirka a zkušeně do protipohybu gólmana upravil na konečných 8:7. Rozhodčí ihned poté zápas ukončil a žlutým opět zbyli jen oči pro pláč. Nevadí chlapci, možná za rok opět budete mít příležitost, zatím vám nezbývá, než se fotbalovému řemeslu učit od opravdových mistrů.:-)...

Až na drobnější šrámy jsou všichni v pořádku.