Borovice 2015, 5.den

05.08.2015 22:14

Středa bývá přelomovým, odpočinkovým dnem a proto jsme chlapcům naordinovali dvojité dávky. O nenávistné pohledy a skryté nadávky tentokrát opravdu nebyla nouze :-). 

V rámci dopoledního tréninku proběhla i další disciplína Olympijského sedmiboje - skok daleký. A že byl tentokrát opravdu daleký!! Výkony některých borců by byli ozdobou lecjakého atletického mezinárodního meatingu. Na třetím místě skončil skokem dlouhým 5,23 metrů Josef Antoš, druhé místo bral skokem dlouhým 5,55 metru Petr Dvořáček a všechny nakonec přelétl letem dlouhým 5,85 metru Jakub Maroušek a bral již podruhé za sebou zlato.

Odpolední herní trénink na hřišti místního FC , byl věnován kombinaci pod tlakem a střelbě.

Jediný incident dnešního dne se udál o poledním klidu, chlapci evidentně neměli dost, na pokoji hráli fotbal a Dan Strejček tvrdou ranou pod víko rozhodl a roztříštil lustr. Ke všemu se postavil chlapsky vinu přiznal, škody uhradil a pokud by v mužstvu nebyla celá řada placených i neplacených agentů, tak by se to hlavní trenér ani nedozvěděl, neboť v tento čas spinkal jako batole.

Večerní fotbálek měl i vzhledem k zítřejšímu zápasu proti Jablonci řadu absencí a tak nastoupil i Josef Strejček, který přijel na návštěvu, poté co své góly rozdělil spravedlivě do obouch branek .-), raději pro zranění zad odstoupil a na hřiště musel dokonce trenér Pavel z tribuny v pantoflích.

Dramatický zápas skončil remízou 10:10 a tak rozhodovaly pokutové kopy, záměrně situované na branku před roklí. Většina střelců proto neviděla rozhodující branku muže bez nervů Jana Bodláka, neboť svůj míč v tu dobu hledali právě v rokli :-). Červení díky chladnokrevnosti kanonýra Bodláka zvítězili a žlutí za jejich velkého posměchu museli potupně sklízet veškeré tréninkové pomůcky.

K obědu dnes byly špagety a kulajda a k večeří znojemská hovězí pečeně.

Všichni se již těší na zítřejší zápas proti Jablonci, nikdo nestoná a bolístek je sice plno , ale naštěstí nic vážnějšího charakteru.