Borovice 2015, 6.den

06.08.2015 20:25

Dnes nás čekal dopoledne ligový soupeř, mladší dorost Jablonce a i když jsme se na zápas velice těšili, konečný výsledek 0:7 je nakonec asi až příliš krutý. Soupeř byl ve všech aspektech lepší, navíc se nacházel v úplně jiné fázi přípravy a naši kluci tahali od začátku nohy z medu a honili lehkonohého soupeře jako v přeskáčích. Přesto jsme Jablonec vysunutým presingem dostali mnohokrát do úzkých a vypracovali si celou řadu šancí, které však zůstaly bohužel nevyužity a tak se zrodil debakl. Navíc jsme si několik branek dali téměř sami. Nic to však nemění na tom, že si kluci vyzkoušeli fotbal proti absolutní domácí špičce a zkušenosti z takových zápasů budou určitě k nezaplacení. 

Zápas byl natolik tvrdý, že jsme odpoledne věnovali individuálním pohovorům a volbě kapitána. Kapitánem byl v anonymní volbě zcela jasně zvolen opět Lukáš Sadloň, prvním asistentem kapitána je Jakub Maroušek a druhým asistentem je Šimon Pluhař. Realizační tým se hlasování tentokrát nezůčastnil, takže volba byla zcela v režii hráčů.
Po rehabilitaci v bazénu a večeři jsme měli nejprve zhodnocení dnešního utkání a poté předposlední disciplínu sportovního sedmiboje- hod oštěpem.
Souboj to byl opět velice dramatický a vítězem se potřtí za sebou stal Jakub Maroušek který oštěp hodil do vzdálenosti 26,73 metrů. Druhý skončil a svůj nástroj hodil do vzdálenosti 26,43 metrů Michal Patočka a třetí místo nakonec bral hodem dlouhým 24,47 metrů Pavel Syrový.
Zítra rozhodne o všem závěrečný maraton.
Zítra nás čeká poslední utkání na soustředění, starší dorost Kosmonos a bude to pravděpodobně soupeř nejtěžší, tak uvidíme, jak si s ním hoši poradí.
K obědu dnes byl krůtí guláš s těstovinami , kmínová polévka a k večeři moravský brabec se zelím a knedlíkem. Kluci jsou již velmi unaveni, ale vážnější zranění nás naštěstí míjejí.