Dorost Jílové "B" – Rudná/Č. Újezd 5:2 (4:2)

26.10.2015 09:58

 

5:2 (4:2)

Za slunečného místy mlhavého počasí, jsme přivítali doma soupeře, se kterým se pereme o čelo tabulky, tudíž jsme chtěli potvrdit, že doma nám to jde a získáme tři body.

Samotnému zápasu ještě předcházelo focení pro Jílovský kalendář, o kterém kluci věděli, takže přišli krásně načesaní a nagelovaní, někteří dokonce neváhali zajít ke kadeřníkovi, aby jim to Jooo slušelo :-).

Do základu nám chyběli: Petr Dvořáček (cesta s A týmem Jílového) a Domink Švihel, který si odpykavá jednozápasový trest po vyloučení v Dolních Břežanech.

Zápas začal naší dobrou kombinací a tlakem na hostující bránu, kdy hned v úvodu mohl otevřít skóre Mára Štrach, jenže ze  dvou slibných šancí nebylo nic a udeřilo naopak na druhé straně. 6. minuta prohráváme 1:0. V 10. Minutě máme k dispozici po gólu volající trestný kop, který se bohužel do brány nevešel. Náš tlak neustále sílil a dočkali jsme v 19. minutě, kdy ze strany propálil hostujícího gólmana Jirka Škoda a bylo vyrovnáno. O 4 minuty později jsme zahrávali rohový kop, kdy Milan Rzounek nádherně přetáhl balon na zadní tyč, kde zvedl svá kila do vzduchu kapitán Lukáš Sadloň a vedli jsme 2:1. Hosté byli zaskočeni, my naopak na koni, což využil  opět Škoda 3:1. Hosté své zbraně ještě nesložili a ve 40. Minutě dali kontaktní gól, 3:2. Když už jsme mysleli, že za tohoto  stavu půjdeme do kabin, dovršil hattrick Škoda. Poločas tedy 4:2.

Do druhé půle již nenastoupil Milan Rzounek a vystřídal ho Filip Mucks. Ve 48. Minutě se nám zranil Jirka Procházka a na jeho místo nastoupil Michal Patočka. Druhý poločas hosté trochu přitvrdili, což nám dělalo problémy, ale svojí  disciplinovaností a držením balonu jsme nedopustili, aby se hosté dostali do většího tlaku.Naopak byli jsme to my, kdo zahodil několik šancí, např. Luboš Polák, který se krásně uvolnil, udělal kličku golmanovi, ale asi se lekl zívající brány a kopl míč vedle. Balon byl převážně na našich kopačkách, byla znát větší fotbalovost našeho mužstva. Především Lukáš Hrobník podržel  spoustu balonů a připravoval akce pro své spoluhráče. Na konci zápasu, kdy už bylo rozhodnuto o výsledku, se ještě postaral o navýšení skóre Jirka Borecký, kdy po krásné zpětné přihrávce od Hrobníka, vymetl pavučiny v hostující brance. 90. Minuta 5:2.

Kluky by jsem rád pochválil za SKVĚLÝ výkon. Jen tak dál!

Základní sestava: Prchal – Sadloň – Procházka – Jelínek – Petržílek – Rzounek – Šér – Hrobník – Štrach – Škoda – Polák

Střídali: Mucks – Patočka – Janošov – Kostelníček - Borecký