FC Jílové - Mongeo Podlesí

16.11.2015 11:17

0:5 (0:2)

Zápas proti Podlesí jsme měli po 14 denní pauze a asi na nás zanechala větší stopy, než jsme čekali. Věděli jsme, že přijede kvalitní soupeř, který je v tabulce před námi, ale přesto jsme věřili, že s ním můžeme odehrát vyrovnaný zápas. 
Do zápasu jsme však vstoupili hrůzostrašně, už v 6 minutě na ukazateli svítilo skore 0:2, když soupeř trestal každou naši chybu, nejdříve se nedohodli stopeři a poté soupeř využil hned první svůj rohový kop.
Pak jsme sice začali hrát svou hru, v momentech, kdy jsme si rychle vyměňovali míč a byli v pohybu, jsme hosty přehrávali, ale když už jsme snížili, zastavil naši krásnou akci praporek hostujícího mávače.
O poločase jsme udělali několik změn, hosty zmáčkli, ale bohužel jsme nedokázali proměnit ani ty největší příležitosti a tak na druhé straně opět trestal soupeř a slepenými góly udělal z herně vyrovnaného zápasu debakl.
Ze zápasu se musíme oklepat, protože již v úterý nás čeká poslední přeložený mistrák doma s Rožmitálem a tam už musíme bodovat, abychom měli klidnou a veselou zimu.