FC Jílové - Rožmitál pod Třemšínem

19.11.2015 07:16

2 : 2 ( 2:1)

Poslední mistrák roku 2015 jsme bohužel nezvládli, navázali jsme na špatný výkon proti Podlesí a proti předposlednímu Rožmitálu stačil výkon na pouhý bod, což je veliké zklamání. Na výkonu se pravděpodobně projevila 14 denní přestávka a těžký rozmoklý terén, který naší technické hře příliš nesvědčí, dále i únava z těžké sezony, neboť řada klíčových kluků nastupovala za A i B mužstvo mužů a kluci toho asi už prostě mají dost. Do zápasu jsme vstoupili velice vlažně a tak nás soupeř v 6. minutě potrestal za pasivitu a z prvního rohového kopu se ujal hlavou vedení - 0:1. Kluky naštěstí branka v naší síti probrala, začali jsme rychleji kombinovat a zmáčkli jsme hosty na jejich polovinu a dostávali se do příležitostí, ale ta koncovka nás opět trápila. Až v 25 . minutě po pravé straně pláchl Petr Dvořáček, nádherně našel nabíhajícího Máru Štracha a ten se nemílil a ranou po zemi vyrovnal na 1:1.
Dále jsme hosty mačkali a bylo jen otázkou času, kdy skore otočíme. To se také podařilo v 36. minutě, kdy Lukáš Hrobník vyslal středem rozeběhnutého Michala Balouše a ten ač tísněn pečetil svůj dobrý výkon svou první brankou za Jílovský A dorost a otočil na zasloužené vedení 2:1. Do poločasu se již žádná další šance neujala a tak jsme šli do kabin s jednobrankovým vedením, udělali hned tři změny s úmyslem soupeře uštvat. 

Bohužel druhou půli chlapci odehráli v takovém tempu, že by neuštvali ani mrtvého hlemýždě, hostům stačilo pouze pozorně bránit a sem tam se ukázat na naši polovině a zkusit pozornost naší obrany. Když už z tempa druhého poločasu se z tribuny místo fandění ozývalo pouze chrápání spokojených spáčů, hosté se v 60. minutě dostali ke svému třetímu rohu a stejně jako v první půli jejich stoper pohodlně, nebráněn hlavou vyrovnal na 2:2.Tato branka nás přeci jen trochu probrala z letargie, ale kluci se většinou utápěli v nepřesnostech, v kličkách, nehráli svou hru a i přes několik obrovských šancí se do konce zápasu nic na skore nezměnilo. Sice jsme ještě v 90.minutě málem brali tři body, kdy se sám před brankářem zjevil Filip Mucks, ale bohužel trefil jen brankáře a tak jsme ztratili další body a s pěti remízami se stali remízovými králi podzimu.Tato remíza ale mrzí rozhodně ze všech nejvíc, musíme v zimní přestávce hodně zapracovat na zlepšení všech aspektů hry a věřím, že na jaře se naše úroveň opět posune o stupeň nahoru a s podobnými soupeři již nebudeme mít v budoucnu větší problémy. I přes nepovedené poslední dva zápasy je však třeba všem za výkony ve většině podzimní sezony poděkovat a poblahopřát.