FC Jílové - SK Černolice starší žáci

01.06.2015 13:41

3:0 (8:1)

V pátek jsme na domácím hřišti přivítali Černolice. Hosté přijeli s velice mladým týmem a naši chlapci první půli dost podcenili, mysleli si, že se Černolice porazí sami a naše hra tím trpěla. Od začátku jsme nehráli dobře, chyběl nám pohyb bez míče a ve finální fázi a zakončení, to také nebylo ono. První poločas jsme vyhráli 3:0, ale spokojeni s hrou jsme být nemohli.

O přestávce jsme chlapce nabádali k mnohem většímu pohybu bez míče, aby si po přihrávce okamžitě hledali volný prostor a hráli jednoduše. 

Na začátku druhého poločasu jsme asi ještě chvíli zůstali v kabině, protože soupeř hned v úvodu vybojoval rohový kop a po našem nedůrazném odkopu se dostal k dorážce a procedil svou střelu za Jirkova záda a snížil na 3:1. Naštěstí kluky tento gól nakopnul, hru v druhé půli zlepšili a vytvořili si spoustu šancí. Bohužel jich hodně zlikvidoval hostující brankář, přesto jsme ho dokázali ve druhé půli pětkrát překonat a zvítězit 8:1. I když zápas neproběhl podle našich představ, tak jsme díky zlepšené hře ve druhé půli zaslouženě vyhráli.