FC Jílové x Aritma Praha

09.06.2013 13:00

1 : 5 ( 1:0)



V tomto zápase jsme vyhověli soupeři, který nás požádal o přeložení kvůli odjezdu jeho žáků na školu v přírodě. Bohužel to dopadlo tak, že na školu v přírodě v novém termínu odjeli někteří naši svěřenci:-). Soupeř se ale zachoval velmi férově a půjčil nám golmana a dva hráče do pole.
První půli, dokud kluci mohli,jsme odehráli velmi dobře,kluci byli jako vosy, vyhrávali souboje a rychlou kombinací jsme se dostávali do šancí. Soupeř se ale také snažil hrát kombinačně a asi naše prcky trošku podcenil, takže se hrál docela pohledný fotbal. V závěru první půle,jsme se zaslouženě ujali vedení, když Popi po lajně utekl obráncům,naservíroval pod sebe na velké vápno Kryštofovi, který balon netrefil, ale pouze tečoval k Bodlovi, který levačkou z voleje parádně trefil pod břevno 1:0.
Do druhé půle nám soupeř vyměnil brankáře a výrazně přitlačil v soubojích, začali nám utíkat po křídlech a ani gólman tentokrát příliš nepodržel. Kluci se stále snažili hrát otevřeně, ale výrazně fyzicky vyspělejší soupeř, nás prostě ve druhé půli přejel a my nakonec prohráli 1:5.
Ale torzo našeho mužstva rozhodně neodehrálo špatný zápas, ale soupeř byl prostě lepší a zaslouženě zvítězil. Můžeme se jen dohadovat, jak by zápas dopadl, kdyby hráli opory jako Šimon, Kuba Maroušek a chytal Pavel Syrový.