FC Jílové x Čechie Dubeč

27.05.2013 07:25

1 : 9 (1:2)


To byla rychta!!!
Tentokrát jsme narazili na soupeře, který proti nám nasadil 7 hráčů ročníku 98, proti naší žádné, neboť Šimon musel jet hrát za dorost.
Navíc to kluci z Dubče docela uměli a naši kluci tentokrát podali maximálně průměrné výkony. Převládali však špatné až katastrofální chyby a z tohoto faktu nemohlo přijít nic jiného, než debakl.
Začátek ještě vypadal docela dobře, dokonce jsme se ujali vedení z penalty, kterou proměnil Kuba Maroušek po faulu na Kubu Popelku, ale od této chvíle už jsme až do konce zápasu, tahali za kratší konec. Do půle dal soupeř dvě branky po pěkných kombinacích a ve druhém poločase nás zcela rozebrali a sázeli jednu branku za druhou.
Naše obranná fáze naprosto zkolabovala, krajní obránci, ani záložníci vůbec nestíhali, ve středu jsme ztráceli lehce balony po jedné nepřesnosti za druhou, prohrávali téměř všechny osobní souboje i když mnohdy k nim ani nedošlo, protože někteří naši kluci se jim raději vyhýbali a soupeři jsme dláždili cestu k naší bráně. Jediný kdo snesl měřítko a sváděl spoustu soubojů, byl Popi v útoku, ale byl dnes zoufale osamocen.
Suma sumárum, soupeř nás přejel jako lejno sáněma a naprosto zaslouženě zvítězil.
Kluci zřejmě po dvouch vítězstvích usnuli na vavřínech a mysleli si, že jim stačí už jen chodit a tak nám předvedli fotbal starých pánů.
Takhle to hoši nepůjde!!!
Děkujeme do Dubče za tuto lekci, která nás bezpochyby opět posune a příští zápas již opět začneme pořádně bojovat.