FC Jílové x SK Hořovicko

22.04.2014 07:52  0 : 5 ( 0:2)

Zápas který následoval po dvoudenním mezinárodním turnaji, proti prvnímu mužstvu tabulky, byl spíše za trest, ale odehrát se musel.
Na zápas nepřijeli z různých důvodů tři základní kameny naší sestavy, navíc řada kluků musela hrát se sebezapřením s různými bolestivými zraněními. Přesto se kluci za svůj výkon nemusí stydět.
Soupeř byl lepší, to je jasné, ale kluci si vyzkoušeli nová místa v sestavě a v rámci možností nechali na hřišti poslední zbytky sil.
První půle byla z naší strany obranná a nebýt nešťastné a náhodné branky z nepovedeného centru v poslední vteřině první půle, šlo by se do šaten za přijatelného stavu.
Takhle to bylo o dvě branky, my na to zareagovali vysunutím Petra zpět z obrany do útoku a přeci jen jsme byli o něco nebezpečnější. Klukům však s blížícím se koncem zápasu kvapem docházely síly a hosté toho využili a ze zápasu je nakonec debakl .
Škoda, že jsme dnes nemohli být komplet a odpočatí, protože soupeř byl určitě hratelný a rozhodně jsme od něj, vzhledem k prvnímu místu v tabulce, čekali víc. V příštích zápasech už zase musíme najet na vítěznou vlnu a začít opět bodovat, dvě porážky v řadě stačí.