FC Jílové x SK Radotín

15.04.2013 11:42

3 : 5 (2:3)

 

V dalším mistrovském zápase jsme doma na Újezdě přivítali SK Radotín, který jsme na podzim u nich dokázali porazit 2:1.
Tentokrát to tak slavně nedopadlo a připsali jsme si další porážku. Nutno však říct, že opět po velmi dobrém výkonu, zejména v útočné fázi, kdy nás jen neproměňování obrovských brankových příležitostí připravilo o body. A bohužel i individuální chyby v obranné fázi.
Soupeř totiž hrál velice jednoduše, stylem nakopneme to dopředu, ono tam něco spadne :-)... A spadlo to tam hned ve třetí minutě, nejprve jsme my neproměnili po hezké kombinaci velkou šanci a soupeř z dlouhého výkopu trestal 0:1. Za chvíli to už bylo 0:2, když hosté opět potrestali chybu obrany.
Kluci ale nadále hráli velmi dobře, po jedné akci Kryštof z pravé strany přenesl míč nalevo na Václava, který si naběhl před hostujícího obránce a poradil si i s golmanem a bylo to 1:2.
Po chvilce šla kombinační akce tentokrát z levé strany, Vašek pro změnu posunul míč pod sebe na Kryštofa, který z hranice šestnáctky trefil pod břevno a vyrovnal na 2:2.
Kluci dál hráli svou hru, dostávali se do obrovských šancí, ale hostující brankář chytal i nemožné a do půle již žádnou z našich velikých příležitostí nepustil, když si na něm postupně vylámal zuby Popi, Kryštof i Pája Novák. Naopak z jednoho dlouhého nákopu se hosté chvíli před půlí opět ujali vedení na 2:3.
Dle herního projevu jsme věřili, že to ve druhém poločase otočíme, ale bohužel den otevřených dveří pokračoval a místo gólů do hostující sítě jsme po chvíli opět pohrávali 2:4, když soupeř opět proměnil jeden z dlouhých nákopů, který propadl stoperskou dvojicí.
Kluci se snažili, po cca 15 minutách se nám podařilo dokonce snížit po druhém gólu Vaška, tentokrát po úniku a nahrávce Popiho, ale místo vyrovnání, které viselo doslova na vlásku hosté opět utekli a odskočili na 3:5.
To byl definitivní hřebíček do naší rakve, kluci už v sobě sílu na zvrat nenašli. Přesto s výkonem,zejména útočné fáze můžeme být spokojeni, kluci předvedli pěkný fotbal, bohužel s nakopávanými balony od soupeře máme dlouhodobé problémy a pokusíme se na tom zapracovat.