FC Jílové x SK Roztoky

07.04.2014 12:45

 5 : 0 (1 : 0)

V zápase proti poslednímu mužstvu tabulky jsme i kvůli řadě vynucených absencí, dali možnost i hráčům širšího kádru a kluci ukázali, že fotbal umí.
Navíc měla většina kluků v nohách již čtvrtý těžký zápas ve dvouch dnech a i to bylo příčinou trochu nižšího tempa zápasu. Soupeř však udělal přes zimu obrovský výkonnostní skok a hrál s řadou mladších žáků v sestavě velice slušně.
Kluci se snažili diktovat tempo hry, trpělivě čekali na svou příležitost, které se pomalu začaly množit, ale šance kluci stále ne a ne proměnit. I soupeř však měl svoje šance a párkrát jsme měli i štěstí.
Naštěstí v 17. minutě nám vyšla velmi pohledná akce na jejímž konci byl po přihrávce Kryštofa Petr Dvořáček a vedli jsme 1:0.
Tato akce nás trochu uklidnila a soupeře jsme již do šancí příliš nepouštěli, naopak my byli ve vápně soupeře téměř neustále, ale obrana hostů do půle již odolala.
Na začátku druhé půle naše hra nevypadala vůbec dobře,ale byla to naštěstí jen taková hluchá pětiminutovka. Poté se již náš motor rozběhl a do konce zápasu jsme přidali ještě čtyři velice pěkné branky po hezkých akcích. Postupně se trefil v 41. Pepa Antoš, po přihrávce dnes opět vynikajícího kapitána Lukáše Sadloně, na 3:0 zvyšoval po chvíli bojovník Emil, který si sám vybojoval míč a střelou z vápna nedal hostujícímu brankáři šanci. V 57 minutě se opakovala spolupráce z první branky - opět agilní Kryštof vyzval do běhu Petra Dvořáčka a ten zvýšil již na 4:0, když vyběhnuvšího brankáře zkušeně přeloboval.
A v 61. minutě skore uzavřel kanonýr Josef Antoš, který proměnil Petrovu výzvu a bylo to 5:0.
V závěru ještě tribuny pobavil Kryštof K., když se rozhodl, že do trávníku Jílovského hřiště otiskne svou pohlednou tvář. Zítra rozděláme sádru ďolík na hřišti sádrou vylijeme a budeme jeho bustu prodávat po jarmarcích :-).

Příští týden nás čeká o poznání těžší soupeř , když zavítáme do Králova Dvora a věříme, že jsme schopni mu vrátit podzimní porážku.