FK Králův Dvůr x FC Jílové

14.04.2014 13:28

 3 : 1 ( 1:0)

V Králově Dvoře se tentokrát nehrál dobrý fotbal. Zápas byl oboustranně plný nepřesností, soubojů, balon hráče i díky špatnému terénu vůbec neposlouchal a celkově to byl zápas spíše ukoptěný a hráli v něm prim spíše urostlé obrany. My bohužel v útočné fázi momentálně tápeme, na branky se strašně nadřeme a když se k tomu přidají i chyby v obraně, tak se nelze divit, že odjíždíme s prázdnou. Domácí se ujali vedení poté co Patočka nesmyslně vrazil do Světla i když ten si dávno křičel, že balon má a již ho držel, dal mu kolenem do hlavy, tomu balon vypadl a domácí pohodlně do prázdné branky skorovali na 1:0. Pravděpodobně domácí útočník sice "Sajtnu" na Světla strčil a měl být pískán faul, ale to nic nemění na tom, že to bylo uděláno od našeho obránce hloupě. Bohužel to nebyl jediný "Sajtnův" hloupý zákrok v tomto zápase a tak Michal dnes "opět" rozhodl :-)...
Naši kluci se sice snažili dostat do vápna soupeře a několikrát jsme i zahrozili, ale šancí bylo prostě málo.Domácí neměli až na jeden brejk vlastně šance vůbec žádné.
Do druhé půle se nám podařilo vstoupit dobře a aktivně a záhy bylo vyrovnáno když přímý kop zahrál skvěle Kryštof přímo na hlavu Lukáše a bylo to 1:1.
Zápas byl pak víceméně vyrovnaný, bez velkých šancí, až "Sajtna" v rohu vápna šel nesmyslně do souboje s útočníkem soupeře, ten šikovně upadl a byla to penalta a rozhodující druhá branka 2:1.
My jsme se v závěru dostali do dvou velkých šancí, z nichž ani Maroušek, ani Antoš nevyrovnali a soupeř naopak naší nedůslednost a chybu v rozehrávce potrestal a rozhodl na 3:1.
Soupeř to byl dnes rozhodně hratelný a zápas to byl spíše remízový, ale štěstí ani rozhodčí nám dnes nepřáli.
Teď se těšíme na mezinárodní turnaj, doufejme, že si v něm zpravíme chuť.



Po přečtení reportu soupeře (viz odkaz pod článkem) se ještě musím vyjádřit. Rozhodně report soupeře stojí za přečtení, protože na něm je jasně vidět, jak může být pohled na jeden zápas zcela rozdílný a pravděpodobně na obou stranách ovlivněný konečným výsledkem :-)... Velice úsměvné je vyjádření trenéra soupeře o tom, že porazili soupeře posíleného o celou řadu hráčů Slavie Praha :-))... Pravděpodobně si plete SK Slavii Praha s SK Kostelcem u Křížků, což ovšem při pohledu na poslední výkony sešívaných zase tolik překvapit nemůže :-)).... Ale rozhodně to jejich výsledku dodalo váhu a jak se říká papír snese vše :-)


https://cabelici2000.webnode.cz/news/jilove/