PSK Union x FC Jílové

09.06.2013 13:03

3 : 3 (1:3)
 


Další zápas v anglickém týdnu se odehrál v pátek na hřišti strašnických policajtů a byl to pořádný masakr.
Domácí se sedmi hráči ročníku 98 na nás od začátku sebevědomě nastoupili, přehrávali nás a také se záhy ujali vedení, když dlouhý balon propadl středem obrany a domácí útočník protlačil se štěstím míč do sítě.
My jsme poté proházeli některé posty a kluci začali domácí přehrávat. Po chvilce vyrovnal dnešní kapitán Mára Štrach, když Šimon krásně utekl po lajně, nahrál pod sebe na nabíhajícího Máru a ten chladnokrevně zavěsil 1:1. A po chvilce bylo ještě veseleji, když Lukáš nádhernou kolmicí vyzval Popiho, ten utekl všem a chladnokrevně zavěsil 1:2.
Skvělou 15ti minutovku zakončil třetí brankou Šimon, když ho našel dlouhým balonem Kuba Maroušek a Šíma podél brankáře zavěsil na 1:3.
Domácí kluci bohužel neunesli, že je přehrávají mnohem mladší a menší borci a o sprosté nadávky a zákroky nebyla nouze.
Bohužel druhou půli jsme nezvládli, soupeř výrazně přitvrdil, hrál pouze jednoduché nakopávané míče na své důrazné útočníky a nakonec se jim podařilo po našich dvou hrubkách vyrovnat na 3-3. My jsme bohužel v útoku byli neviditelní, Popi se druhou půli zcela vytratil a jediný kdo byl schopen ohrozit branku domácích byl Šimon, ale my jeho levou stranu příliš nevyužívali. V poslední minutě zápasu Šimon všem utekl, ve vápně ho domácí obránce zezadu strčil, Šimon tento atak neustál a přepadl přes domácího brankáře. Rozhodčí však nepochopitelně nezapískal a tak se soupeři, asi zaslouženě rozešli remízou 3:3.
Stínem utkání byla otevřená zlomenina nohy domácího obránce, na kterého nešťastně dopadl faulovaný Šimon. Přejeme mu brzké uzdravení.