SK Dolní Měcholupy x FC Jílové

13.06.2013 07:21

3 : 12 (1:2)
 

Nejlepší podívanou jarní sezony si kluci načasovali naprosto skvěle na poslední mistrovský zápas v Dolních Měcholupech.
Soupeř,se šesti hráči ročníku 98,nás na podzim potrápil,sice jsme nakonec doma vyhráli 3:2,ale nutno říct,že soupeř hrál s devíti hráči v poli.
Ale opět kluci předvedli,jak dlouhá cesta lze ujít za pouhou půlku sezony a tentokrát sebevědomé domácí kolektivním,prostě velmi dobrým výkonem převálcovali,jako přílivová vlna hráz u Zálezlic.
Kluci od začátku domácí přehrávali,rychlou kombinací a náběhy,jsme si vypracovávali šanci za šancí a záhy jsme dvě proměnili a zaslouženě se ujali vedení.
Domácí však zápas nevypustili a po nedorozumění obrany do půle snížili na 2:1.
Začátek druhé půle jsme měli vlažný,domácí nás několikrát dokázali zatlačit do vápna a odměnou jim bylo vyrovnání na 2:2 z poměrně přísně nařízené penalty.
Jako kdyby kluci čekali na tento impuls,zařadili vyšší rychlostní stupeń,a během 3 minut jsme dokázali vstřelit 4 góly!!
Takový sajgon by položil i mnohem lepší mužstva než byli domácí a ti od té doby jen útrpně čekali na závěrečný hvizd. Naši kluci však byli naprosto nemilosrdní a dle hesla Pepi Bicana "naložme jim co se do nich vejde",se dál s obrovskou chutí valili do vápna domácích a rozdávali radost přítomným fanouškům plnými hrstmi:-).
V závěru si v exhibičním tempu vychutnal velké ovace i střídající Šimon Pluhař,který sklidil při svém posledním střídání v mistrovském utkání starších žáků,obrovské ovace a nejedno oko nezůstalo suché. Vůbec to však neznamená,že se se Šimonem loučíme,patří k nám a dál se společně budeme připravovat a hrát i když teď již za dorost. Šimone,přejeme Ti z celého srdce,aby se Ti dařilo,tak jako doposud a abys zůstal pořád tím skvělým Šímou,kterým jsi:-)...

Góly : Kostel 3,Vašek 3,Šimon 3,Popi,Kryštof, Emil
Asistence:Popi 2,Kryštof 2,Filip,Mára 2,Kostel,Šimon