Slovan Kunratice x FC Jílové

06.05.2013 07:04

3 : 1 (1:1)
 


Další zápas a další porážka. Tentokrát však u soupeře, který se sotva dostal za půlku, pouze nakopával a urputně bránil.
My jsme však nedokázali jeho obranu překonat i když šancí jsme na to měli poměrně dost.
Když však naši "kanonýři" nedokážou proměnit ani ty největší příležitosti a naopak soupeř dává branky z každé střely nestřely, která míří mezi tyče, tak se nemůžeme divit, že prohráváme i u takhle slabých soupeřů.
Většině klukům se nedá upřít snaha, máme balon ze 70% na našich kopačkách, poměrně dobře kombinujeme, dokonce i souboje proti starším klukům vyhráváme, ale toto všechno je na pytel, když z vypracovaných šancí nepadnou branky a když soupeř dá gól ze všeho co míří na bránu.
Do zápasu jsme vstoupili dobře, měli několik velkých šancí, ale do vedení šel paradoxně soupeř, když se prosadil přes naši pravou stranu a střelou na zadní překonal Pečeného 1:0.
My jsme nespanikařili, stále útočili a nakonec se nám podařilo vyrovnat, když Kryštofova kolmá nahrávka mezi beky prošla pod tělem domácího golmana a Popi vyrovnal pohodlně na 1:1.
Druhou půli jsme rozehráli ještě lépe a suveréněji než tu první, ale soupeř urputně bránil a jedním z jeho nejlepších hráčů byl pomezní rozhodčí, který skvělým způsobem hasil všechny kolmé balony na rozběhnuté útočníky a dokonce se mu podařilo uhasit i jasnou penaltu, když Kryštof vnikl s balonem do vápna soupeře, narazil si s Popim a byl zezadu sestřelen. Penalta? Omyl, domácí pomezní neomylně ukázal s praporkem nad hlavou, že to byl opět ofsajd a rozhodčí tedy ukázal odkop od domácí branky. Doufám, že ten pán dostane do ramene minimálně zánět jako prase, aby už tu ruku jen tak nezvedl:-).
No, když už se zdálo, že je jen otázkou času, kdy zápas rozhodneme, prosadil se asi 7 minut před koncem individuálně domácí záložník, středem prošel jako nůž máslem nikým neobtěžován a obstřelil napůl cesty vyběhnutého Pečeného 2:1.
My vrhli vše do útoku ve snaze alespoň vyrovnat, ale ráznou stopku vystavil náš gólman Pavel S, který jistil přímý kop z cca 40 metrů s roztaženýma rukama tak precizně, že pojistil domácím vedení a dal pečeť na výsledek - 3:1.
Dnes jsem po zápase cítil ryzí zoufalství a bezmoc!!! Ale fotbal docela šel,no....