TJ Slavoj Čerčany - FC Jílové

12.10.2015 07:22

4 : 4 (4:4)

Na zápas do Čerčan jsme jeli v téměř kompletní sestavě, před zápasem jsme chlapce varovali, že domácí jsou sice v tabulce pod námi, ale pokud nenastoupíme naprosto koncentrovaní a nepodáme disciplinovaný výkon, neuspějeme. To se nakonec potvrdilo a naprosto zbytečně , jsme zejména díky neuvěřitelným hrubkám zejména Patočky a také Syrového, přišli o dva naprosto jasné body. Když se k tomu přidá i velice nepovedená volba při střídání trenéra Kratochvíla, můžeme být nakonec rádi za bod. 
Zápas jsme začali naprosto hrůzostrašně, hned na začátku jsme inkasovali, sice se nám hned povedlo odpovědět Marouškem po centru Hrobníka, ale Michal Patočka odehrál svůj pravděpodobně nejhorší zápas v kariéře a dalšími dvěmi dary domácí nepohrdli a bylo to v 18. minutě 3:1. Sajtna byl vystřídán, Hrobník snížil po pěkné akci a nahrávce Peričeviče na 3:2, ale další minelu vyrobil Pavel Syrový a ve 25. to bylo opět o dvě branky 4:2. Kluci se naštěstí nepoložili , dopředu v první půli odehráli velmi dobré utkání a do poločasu se podařilo vyrovnat po krásných akcích, kdy nejprve Bodlák oslovil Marouška a ten bombou snížil na 4:3, aby si Bodlo gólovou asistenci po chvíli zopakoval a tentokrát z úhlu vyzval Kryštofa, který trochu krkolomně patou vyrovnal na 4:4.
Tím byl bohužel gólový účet zápasu vyčerpán a víceméně bylo po pěkném fotbale. Ve druhé půli jsme zlepšili defenzivu, domácí se nedostali do žádné vyložené šance, naopak my jsme měli dvě obrovské, když běželi Dvořáček a Štrach sami na brankáře, ale i vinou terénu se jim nepodařilo skórovat, jednou nepískl naprosto jasnou penaltu po faulu na Štracha a tak jsme tentokrát ztratili naprosto zbytečně dva body, protože tohle rozhodně nebyl soupeř, se kterým bychom měli ztrácet body.
Velká škoda, příští zápas doma přivítáme silný Bohutín a tam můžeme jen překvapit, tak se o překvapení pokusíme.