Zvole / Vrané - FC Jílové starší žáci

15.06.2015 10:59

0:10 (0:2)

Poslední mistrovské utkání jsme odehráli na hřišti Zvole. Zápas to byl z naší strany hodně povedený. V prvním poločase jsme soupeře přehrávali rychlou a přesnou kombinační hrou. Zatím co soupeř se uchyloval k nákopům, které naše obrana spolehlivě likvidovala a připustila jen asi tři náznaky šancí, ze kterých mohl soupeř ohrozit naší branku. Na rozdíl od domácích jsme se do zakončení dostávali docela pravidelně, ale naše střely končily buď mimo nebo v brankářově náručí. Někdy to vypadalo, že domácí brankář má v rukou magnet. Přesto jsme ho dokázali dvakrát překonat a do kabin se šlo za dvoubrankového vedení.

O poločase jsme klukům říkali, ať hrají stejně jako v prvním poločase a že góly určitě přijdou. Hlavně ať nic nepodcení, že není ještě nic hotové. Kluci druhou půlku odehráli ještě lépe než tu první, skoro nechybovali a ze soupeře si často dělali tréninkové kužely. Zvole se nemohla dostat na naší polovinu, natož aby ohrozila naší bránu. My jsme pokračovali v dobývání soupeřovi brány a dokázali se osmkrát prosadit a zápas tak dotáhnout do vítězného konce. Dokázali jsme tak smazat devíti bodové manko po podzimní části, které jsme nasbírali vinou kontumací a obsadili první místo v tabulce. Po zápase jsme klukům předali pohár a zlaté medaile, které jim za předváděnou hru v celé sezóně právem náleží.

Klukům bych chtěl za celý realizační tým poděkovat a popřát jim hodně štěstí a úspěchů jak ve fotbale, tak v životě, ať už budou pokračovat v Jílovém nebo v jiných klubech. Je radost s vámi pracovat.